Sistemul Automat Anti-tantari Euro Cooling: Mister Mosquito

Pe vreme frumoasă, cine nu si-ar dori să se bucure pe deplin de grădina lui sau de o cină frumoasă la restaurant în aer liber?
Problema în aceste situații este întotdeauna una: țânțarii. Țânțarul este unul dintre cele mai comune insecte din lume și în Romania putem număra până la 60 de specii diferite și toate iritante.
Combaterea lor nu va mai fi o problemă cu Sistemul Automat Anti-țânțari Euro Cooling: Mister Mosquito®.

Mister Mosquito® este un sistem inovativ automat de misting împotriva țânțarilor și insectelor enervante. Sistemul pulverizeaza repelenți anti-țânțari si repelenți biologici, folosind principiul de nebulizare. Este format dintr-o unitate de amestecare sub presiune și un circuit hidraulic cu duze de nebulizare, poziționate corespunzător de-a lungul perimetrului gradinilor sau parcurilor, in special in zonele cu verdeata si umiditate crescuta cum ar fi garduri vii, flori, tufișuri, iazuri, lacuri sau alte locuri care intretin reproducerea țânțarilor.
Aceasta intalatie automata anti-tantari foloseste principiul nebulizarii, astfel se răspândește automat la orele programate un amestec de apă si ingredient activ care elimină țânțarii si previne inmultirea acestora. 2-3 minute de tratament pe zi sunt suficiente pentru a elimina permanent țânțarii din grădina ta.

Sistemul Mister Mosquito® acopera suprafete de la 100mp la 8000mp, cu 10 pana la 90 de duze. Elimina tantarii si mustele economic si automatizat.
Mister Mosquito® este soluția ideală pentru baruri, restaurante, hoteluri, ferme, școli, ferme, piscine, parcuri, grădini private, dar și pentru instalații sportive, clădiri industriale, vile, campinguri și pentru toate acele situații în care vrei să scapi de bazaitul țânțarilor.

Acum te poti bucura de gradina fara sa mai ai grija muscaturilor de tantari!
Fara TANTARI doar cu Mister Mosquito®!!!

  • Instalare rapidă
  • Soluție imediată
  • Complet automatizat
  • Ecologic și sigur
  • Inofensiv pentru oameni și animale de companie
  • Managementul programat

Descarca Brosura Mister Mosquito

Mister Mosquito® produs in Italia by EUROCOOLING –  EXPERIENTA, EXPERTIZA, ECONOMIC, ECOLOGIC

Va asiguram montaj, transport si asistenta tehnica.
Telefon: 0723.147.115 / 0724.893.473

E-mail: instalatiideclimatizare@yahoo.com / ofice@instalatiideclimatizare.ro