Racitor de Aer TURBO AIR COOLER

Economic

Costul de achiziție al unui TURBO AIRCOLER este mult mai mic în comparație cu un sistem convențional de aer condiționat; nu există costuri de instalare sau de întreținere și, în plus, consumul de energie electrică este FOARTE MIC.
Racitoarele evaporative sunt ideale pentru răcirea în zone deschise sau semi-deschise unde sistemele tradiționale de climatizare nu pot fi utilizate și pentru reducerea costurilor mari de funcționare.

Ecologic

Noul RACITOR DE AER TURBO AIRCOOLER foloseste in procesul de răcire principiul natural al evaporării apei, fără a utiliza lichide de răcire sau gaze și un consum redus de energie electrică.
Principiul de funcționare al răcirii evaporative aerul fierbinte trece prin panouri celulare de fagure care sunt udate cu apă în timpul ciclului de răcire. Prin contact simplu și prin efectul natural al evaporării, căldura conținută în ea este disipată generând un flux de aer proaspăt și natural.

Eficient

Acest RACITOR DE AER este ideal pentru medii în care este nevoie să scadă temperaturile, producând un schimb constant de aer, astfel răcitorul TURBO AIRCOOLER menține aerul curat și returnează medii confortabile esențiale pentru bunăstarea, productivitatea și calitatea vieții.
Întreținerea unui RACITOR DE AER TURBO AIRCOOLER  nu este, de asemenea, deosebit de grea, deoarece nu sunt necesare echipamente speciale sau abilități specializate pentru verificarea și curățarea aparatelor.

Aerul, filtrat și răcit, îndepărtează căldura din mediu, generând o senzație de ușurare proaspătă, așa cum se întâmplă în natură în apropierea mării sau în apropierea unei cascade.

Turbo AirCooler poate fi utilizat imediat, fara instalare complicata, acolo unde este nevoie. Racitorul de aer are un desing modern, conceput din materiale de calitate si se integreaza pe orice terasa.Va asiguram montaj, transport si asistenta tehnica.
Telefon: 0723.147.115 / 0724.893.473

E-mail: instalatiideclimatizare@yahoo.com / ofice@instalatiideclimatizare.ro