racire si umidificare eurocooling
RACIRE DE EXTERIOR APLICATII COMERCIALE

racire terasa  racire terase climatizare exterior

 

Comercial ___________________________________________________

Sistemele de racire a aerului exterior ( brumificare, outdoor cooling sau misting systems ), produc picaturi de apa cu dimensiuni micronice care se evapora instantaneu în contact cu aerul fierbinte. Astfel se creeaza aer rece care pastreaza atmosfera climatizata, proaspata si racoroasa toata vara, fara a produce un exces de umiditate. Acest efect are loc datorita fenomenului termodinamic numit destindere adiabatica. Particulele fine de apa se împrastie în aer evaporându-se si scazând temperatura ambientala cu 10 pâna la 15 grade Celsius. Cu cât este mai cald aerul, cu atât mai repede se evapora apa, racind spatiul dotat cu acest echipament de racire pentru exterior. Sistemul de racire terase s-a dovedit a fi un factor decisiv pentru marirea clientelei multor locatii. Nivelul de racire este cotrolat direct de catre ultilizator, fara efecte secundare nedorite (ex.apa reziduala pe podea) datorita sistemului antipicatura ce echipeaza duzele. La sfârsitul operatiunii niciun strop de apa nu scapa din orificiile de difuzare.
Înainte, în timpul zilei majoritatatea teraselor erau goale, dar acum veti avea clienti la orice ora cu ajutorul acestui sistem de racire pentru terase.

RACIRE DE EXTERIOR APLICATII REZIDENTIALE

racire foisor cu apa  climatizare exterioara  umidificare cu apa

 

Rezidential ___________________________________________________

Sistemele de climatizare si racire pentru terase se pot folosi in curtile, foisoarele si gradinile oricarei case, in jurul piscinelor, terenurilor de sport, chiar in balcoane si verande. Nu va mai trebui sa asteptati sa apuna soarele ca sa puteti iesi la un gratar cu familia si prietenii, acum si in timpul zilei celei mai toride din an puteti sa iesiti in curtea unde ati montat instalatia de racire cu vapori de apa.
Inainte prizonierii caldurii, inchisi in casele lor acum se bucura de gradinile si spatiile exterioare fara a simti moleseala provocata de gradele ridicate. Orice foisor, terasa, veranda, gradina, spatiu de joaca, balcon pot fi dotate cu un sistem de racire exterioara.

PULVERIZARE CU APA APLICATII IN PEISAGISTICA SI ARHITECTURA

racire evaporativa  umidificare cu vapori de apa  racire exterior

 

Arhitectura / Peisagistica ___________________________________________________

Sistemele pentru racire terase pot fi folosite si in arhitectura, in decoratiunile exterioare, in peisagistica, in diverse campanii publicitare si reclame, parcuri de distractii, parcuri agvatice, monumente, fantani, locuri care se doresc speciale si frumoase. Aceste instalatii de racire exterioara se folosesc in special pentru terasele restaurantelor si cafenelelor, piscinele si spatiile deschise ale hotelurilor, stranduri si beach’baruri, evenimente sociale cum ar fi nunti si botezuri in aer liber, camping-uri si locuri de joaca, spatii de odihna si relaxare, pub-uri, dicoteci si cluburi, gradini, foisoare, verande, statii de tren, parcuri.

 

Tel: 0724.893.473 

Email : instalatiideclimatizare@yahoo.com