Conform codului muncii, Valoare Medie de Expunere (V.M.E) la praf in timp de 8 ore este 10 mg/m2. Instalatia de racire si umidificare poate fi folosita pentru anularea emisiilor de pulberi in vopsitorii, cariere de piatra, fabrici producatoare de otel si ciment, centre de reciclare, unitati portuare si miniere, depozite de carbune si piatra, santiere, masini de demolat. Umidificare cu apa controleaza, anuleaza parful si imbunatateste calitatea muncii.

Datorita sistemului de umidificare cu apa lemnul, hartia si textilele nu isi pierd dimensiunea, nu se deformeaza, ramane elastice, procesul de lucru este mai eficient, pierderile de productie minore, se elimina electricitatea statica, se reduce cantitatea de pulbere si praf.Umidificare in crame si pivnite creste productivitatea, tine nivelul umiditatii si temperaturii in parametrii doriti, reduce costurile de manipulare si reumplere periodica datora evaporarii vinului, elimina deshidratatea butoailor de vin. Instalatia de umidificare si racire este o solutie economica si eficace.


Sistemele de racire si climatizare pentru exterior pot fi folosite cu succes si in spatiile inchise, semi-deschise si deschise total de dimensiuni mari cum ar fi in hale, depozite, garaje, hangare. Ajuta la cresterea productivitatii si reducerea stresului provocat de caldura. ( conform reglementarilor UE )
Deasemeni sistemul nostru de ceata si brumificare ajuta la dispersia buna a apei impreuna solutiile naturale de neutralizare a mirosurilor neplacute si astfel lupta in tratarea emisiilor si gazelor toxice.